torsdag 12. juni 2014

Lue galskap.

God kveld alle sammen - litt lue info på vei.
Her går det i hekling av luer som kommer sammen i egen høst/vinter kolleksjon i slutten Juli - starten August måned.Det blir en herlig blanding av strikking og hekling - og denne kolleksjonen er i alder barn/voksen.


Garnet som er brukt er bomull til de milde høstdagene og ull/alpakka til de kalde vinterdagene.


Det er jo enda starten på sommer så det er litt "rart" sitte her å planlegge vinter - men slik er det i denne bransjen. tiden går jo så fort så brått sitter man der og det er ikke lenge til jul - atter en gang.Under ser du eksempel på høst og vinter lue.


Høst lue heklet i bomull

Vinter lue stikket i ull/alpakkaSer vi litt på trend fargene 2014 - ser du at interiør/hus/hjem har i følge ekspertene vil være som fargekartet under. Fargene vil gjenspeile seg i klærne vi bruker - og siden det er et ganske greit spekter med farger, vil jeg si at "mye" er lov hva valg av farger angår.


Vi i Babyzonen går får mye av det klassiske, rosa for jente og blått for gutt - men store innslag av hvitt.
Fine, duse farger som går godt til hverandre og som alltid vil være en del av hva en baby vil bruke.
Dog finnes det innslag av litt skarpere farger - som gjenspeiler hvilken årstid vi går i møte.

Vi vil alltid ta i mot fargeønsker fra kunden når vi lager produkter på bestilling. Det er det som gjør det så gøy - å se hva andre tenker og ønsker av farger til sine barn eller seg selv. Det gir oss ny inspirasjon og setter kreativiteten i gang - så takk for alle innspill fra dere som handler hos oss.

Og husk at du får kjøpt alle oppskriftene til høstkolleksjonen 2014 av oss - så her kan du lage i akkurat de fargene du selv ønsker.


Hilsen
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar