torsdag 12. november 2015

Strikke oppskrifter...

På tide med en liten oppdatering. Det har blitt lagt inn flere nye oppskrifter i nettbutikken den siste tiden - her går det unna.

Blant mye bestillinger og oppskrifts skriving får jeg jo pustet litt ut, men jammen ikke mye.

Funky ullbukse og snøball luen er nå på plass.


Funky ullbukse har jeg strikket i cotton merino fra Drops, men her kan du bruke både merino extra fine, Karisma og Lima fra samme leverandør. Du kan og bruke Duo fra Sandnes og Lerke fra Dale. Alle disse har så og si samme strikkefasthet. Det kommer litt an på hvilket utseende du ønsker på plagget - hvilket garn du bør velge.


Buksen har 2 lommer i siden og hele sulamitten har en "baggy svong" over seg. Du har muligheten til å regulere buksen i livet bak om den sitter for løst. Med tettsittende ribb fra kneet og ned sitter den fint rundt leggen og du kan bruke støvler med buksen nedi uten problem - også dress utenpå uten at buksen ligger i en pølse rundt knærne.

Str 6 mnd til 5 år
Oppskrift får du her:Strikkezonen.no


Luen er strikket i 2 tråder - Kid slik og Baby merino eller alpaca silk fra Drops. Kjempe deilige kvaliteter som gir en super myk og pusete lue. Jeg har toppet det hele med en fin hvit dusk - så hele inntrykket av luen blir en litt fluffy koselue. Denne dusken er sydd på og den kan vaskes i maskin ved 40 grader - genialt.

Luen har lange og brede snorer, men her kan du godt bytte ut med kortere og smalere. Ellers er den enkel og grei for de fleste å strikke.

Str 1 til 6 år.

Oppskrift får du her:Strikkezonen.no

Vesten på bildet er ikke klar for salg enda - oppskrift kommer :)


Vi snakkes - heiiiiiiiiii så lenge.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar