tirsdag 3. juni 2014

Hentesett

Enda en uke har så vidt rukket å komme i gang, sol og pent vær stort sett hver dag i mange dager nå - men det ser ut som skyene har inntatt horisonten etter hva jeg ser ut av vinduet.
Kanskje like greit, det er maaaange prosjekter vi i Babyzonen skal ha ferdig, så en dag med litt skyer er ikke å forakte.

Det går som vanlig i hentesett, har non stopp bestillinger på disse - det fødes og fødes i dette landet og babyene skal dresses opp. Nå er det jo så mange nydelige hentesett, men det er ett som stadig topper listen.

Dette nydelige settet er hentet fra heftet babytepper og hentesett - Tema 24 fra Sandnesgarn.

Det er over 1 år siden det ble kjøpt inn og lite ante vi hvor  "poppis" det skulle bli. Det er jo mest til jente og det går i hvit, off white og rosa med dive fargevalg på knapper og sløyfebånd. Det er dette settet vi strikket for FOTBALLFRUEN da hun skulle ha lille Nelia.

I utgangspunktet er dette settet veldig stort i str - ALT FOR STORT.
Vi har tilpasset oppskriften slik at det skal passe bedre til en nyfødt baby. Det er jo rimelig greit at settet ikke "slenger" rundt den lille.
Selv etter tilpassingen skriver Fotballfruen at settet var for stort til hennes Nelia. siden ingen babyer er like ved fødsel, noen store og andre små, har vi valg tå legge oss på en "standar" hva str angår, siden man ofte ikke vet hvor stor babyen blir. Settet passer nok best til en baby som veier mellom 3-4 kg og vil nok passe helt opp til 3 mnd str på noen babyer. Det er jo greit å ha et slikt sett i noen mnd når man først har investert i det. det er jo et godt stykke håndarbeid som kan gå i arv i flere generasjoner.


 Under ser du en variant av settet i hvitt med rosa knapper og bånd.
(Beklager dårlig bilde kvalitet.)Under ser du bildet av et hentesett til gutt.
Kunden hadde selv ønsker om farge og design.Under ser du hentesett i blått og rosa.
Dette settet er hentet fra Dalen sitt hefte 277 Baby
Ønsker DU å bestille eller har spørsmål, ta kontakt med oss på mail: moniqye@hotmail.com.


MVH


2 kommentarer: