mandag 21. juli 2014

Høstkolleksjonen er i farta!!


HURRA - da er de første produktene i høstkolleksjonen lagt ut. Vi vet det er sommer og trope varmer over store deler av landet - og at ingen tenker på høst og vinter, KUN OSS!! Men det får stå sin prøve. I dag og i morgen vil vi presentere 2 nye produkter for dere. I dag står en super herlig ballongbukse og et nydelig vognteppe/pledd for tur.

Vi har valgt å legge ut oppskriftene på Ravelry og EPLA 

Produkter for salg finner du også på EPLA

Litt info om Ravelry: Her betaler du med PayPal og får tilgang til link hvor du laster ned oppskriften din med en gang betalingen din er godkjent. Alle vår oppskrifter er kun på NORSK.

Litt info om Epla: Her betaler du enten med PayPal eller privat oppgjør. Oppskriften(E) blir sendt din mail i PDF format innen 24 timer etter registrert betaling.


Ballongbukser - hurra!!!Vi har strikket disse ballongbuksene med inspirasjon fra et gammelt mønster anno 1946. Dog har vi modernisert litt, opprinnelig strikket man buksen i 2 deler, vi valgte gjøre om å strikke på rundpinne. Et par seler fikk den også, men man kan fint lage hullrad og tre en snor igjennom - knyting i livet er ikke å forakte. 

Buksene er strikket i Viking Merino Soft og Baby Merino fra Drops. Pinnene som er brukt er 2.5, strikker du fast kan du med fordel bruke pinne 3. Du finner mang nydelige farger i begge garnvarianter - Drops sitt utvalg på Baby Merino er nok noe bedre en Viking sitt Merino soft - men smaken er som baken, delt i to!!

Oppskriften kommer med både tekst og bilde forklaring, så her skal du enkelt kunne greie henge med.
Du kan vaske plaggene i maskin på ull program 40 grader.


Buksene kommer i 2str. 0-4 og 4-8 mnd. Du finner ferdig produkt HER

Ønsker du oppskriften, finner du den HER eller HER
Vognpledd/Teppe


Dette teppet er heklet i ruter og satt sammen til slutt. Her kan du med glede, iver og lyst hekle så stort teppe du ønsker, fremgangsmåten er den samme okke som.
Garnet som er brukt er Paris fra Drops. et litt tykkere bomullsgarn i mange flotte farger.
Det går i grunn ganske kjapt å hekle disse rutene, men krok 5 så får du unna mange på en tv-kveld :)
Dette teppet har målene: 86*62 cm.

Oppskriften får du kjøpt på Ravelry HER eller på Epla HER

Ønsker du å kjøpe produktet, kan du det på Epla HER

Klem fra oss i Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar