tirsdag 22. juli 2014

Mer HØSTKOLLEKSJON i farta.

I dag vil vi presentere både litt interiør i forma av gulvmatte og duk, og en deilig sparkedrakt som vi har funnet inspirasjon til i et gammelt hefte fra 1950 tallet.Herlig sparkedrakt.


Den er strikket på god gammel måte, nemlig frem og tilbake. Før i tiden var de visst veldig små disse babyene, for str på drakta i forhold til oppskrift blei helt feil. Etter litt justeringer  kom vi frem til at str måtte bli 0-4 mnd. foreløbig har vi bare denne ene str, men det jobbes med en str til 4-8 mnd. Det finnes jo utallige mønster og design på disse draktene/buksene - HER kommer vår.
Strikket i deilig merino ull, kan vaskes i maskin på ull program 40 grader. Ikke minst er den myk og god - og her kan man velge i mange fine farger.

Oppskriften finner du HER eller HER
Ønsker du kjøpe den ferdig, finner du det HER
Heklet matte/teppe.

Med alt det fine været som har vært den seneste tiden, slipper vi ikke sommern helt - høsten kan være en fin tid og man tilbringer mang en time på verandaen/ute`plassen.
Hva er vel mer hyggelig en å pynte opp litt - både ute og inne??

Denne matten som er heklet i dobbelt bomullsgarn er kjempe søt. Den egner seg like fint på et barnerom som ute på plattingen - eller i stua. Den kan vaskes i maskin på 60 grader.Oppskrift på matte finner du HER eller HER
Ønsker du å kjøpe produktet, kan du gjøre det HER


Ønsker du å lage duk i samme design??

Denne varianten er helt samme design, men i noe tynnere garn. Produktet blir da litt "lettere" og egner seg fint som duk på utebordet/kabeltrommel. du kan selvfølgelig bruke den som matte om du ønsker.
Dette garnet er blanding av bomull og viskose og kan vaskes i maskin på 40 grader.

Oppskrift til duk finner du HER eller HER
Ønsker du å kjøpe produktet, kan du gjøre det HER
Håper du lar deg inspirere - frem med strikkepinner og heklekrok folkens.

Vi snakkes om ikke så lenge.2 kommentarer: